کتونی

بوسیله گزارش همشهری آنلاین، همه ما در زندگی فرد عزیزی داریم که انگیزه ایفا دادن کار یا چیز خوبی را درون ما به وجود آورده است، مثلا موجب آشپزی کردن و متصل آن فرد را با بوییدن عطر خوش یا مزه ویژه یک غذا بوسیله یاد آورده ایم؛ طعم غذایی که ممکن است دوده های متعددی را پشت قاعده گذاشته باشد تا به ما برسد.

تو خاطره بسیاری از ما که تو فرهنگِ قوم پایه ایران، جایی که در به خشکی امدن بابا مبصر و والده مبصر خود مبصر شده ایم و اغلب نزدیک آن ها بوده ایم نقش بسته است. شمایل مادربزرگ، بوسیله نشانی فرمانروا آشپزخانه بخاطر ما ایرانی ها یک نوستالژی مشترک است.

قدیمی ها عقیده داشتند هر فصلی غذای خودش را دارد! یعنی بسته به مواد خوراکی قرین سبزیجات و علیه های رسیده آن خلع تنوع غذایی بی آرامی دگرگونی می یواش. یکی از این غذاها که درست کردن آن وافر وابستگی به فصل و آب و هوا دارد آب دوغ خیار است که غیر ایرانی ها آن را «سوپ سرد ایرانی با سبزیجات خوشبو» می نامند.

آب دوغ خیار به نشانی یک غذای محبوب درون مفارقت گرما، یکی از سالم ترین غذاهاست که می تواند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی تک نیاز شما را تامین درنگ. نعناع و پیازچه تو آن ضد دمل و ضد سوزش معده هستند. ترخون آن خوشبو و اشتهاآور است، خیار موجود در آن دارای ویتامین C است و هوس را فرو می نشاند. ماست و دوغ که از مواد اصلی هستند، حاوی کلسیم و پروتئین هستند. کشمش و گردو درون این طعام نیز سرشار از پتاسیم هستند.

بیشتر بخوانید:

این ۱۰ نوشیدنی را هیچ وقت نخورید

قبل از رفتن به میخانه یا کافه این یادداشت را بخوانید



اگر فشارخون فراز خواه چاپ گرمی دارید، حتما از ماست کم چرب خواه دوغ به جای ماست کاربرد کنید.

► شیوه مطلع مواد لازم برای تهیه آب دوغ خیار

ماست اندک چرب؛ ۲۰۰ گرم
دوغ؛ نیم لیتر
خیار؛ ۲ عدد (بینش شده با غشا)
کشمش؛ ۱۰۰ گرم
گردو (خرد شده)؛ ۱۰۰ گرم
سبزی معطر (نعناع و پونه بی آب)؛ ۲ قاشق غذاخوری
گل محمدی بی آب به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:

طرز تدارک چیزکیک یخچالی | عاری فر کیک بپزیم

گونه تهیه خورش نخودفرنگی و بادمجان | خوراکی مخالف فشارخون و تنگی حین

طرز تهیه دلمه برگ مو | تاب دادن دلمه به سهل ترین نحو وضع تهیه

► وعده اول
ماست اندک چرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود. در رخساره تمایل به آن خامه تکثیر کنید. آب را بوسیله ماست افزودن کنید و خلوت تیمار بزنید.

► مرحله دوم
گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ تکثیر کنید. (می توانید بوسیله جای ماست از دوغ های آماده طعمدار یا کفیر کاربرد کنید.)

► کود ثالث
خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی بوسیله بقیه مواد تکثیر کنید.

► جنین چهارم
اضافه کردن سبزی خوردن تازه و معرفت شده بوسیله این غذا آن را خوشمزه می نرم. می توانید بوسیله آب دوغ خیار پیاز و کمی یخ اندوه تکثیر کنید تا تو روزهای گرم تابستانی روحتان را بزک دهد.



► روال دوم مواد لازم برای تمهید آب دوغ خیار

شیر: یک پیمانه
خامه: نصف کمیت
تربچه معرفت شده: ۴ الی ۵ عدد
گردوی خرد شده نگینی: ۱۰ الی ۱۲ عدد طولانی
سیزی بی آب معطر (نعناع، جعفری، ترخون، مرزه و ریحون): ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
خیار خرد شده نگینی: ۴ الی ۵ مغز
پیازچه علم شده نگینی: ۲ مغز
نمک و فلفل: بوسیله استاندارد دلخواه
کشمش پلویی: یک کمیت
ماست: ۴ پیمانه
دوغ ترش: یک لیتر

بیشتر بخوانید: 

راه تهیه دسر ماست و شکلات | چرا این دسر برای دیابتی ها کم قیمت است؟

وضع تهیه فالوده شیرازی | حال وهوای مغازه های عقب ارگ کریمخان را به خانه بیاورید طرز تهیه

► وهله مقدمه
در ظرف مناسبی نخست بوسیله مرکب کردن مواد می کنیم. مطلع ماست را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط می کنیم و اندوه می زنیم و بعد بوسیله نظم بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم می زنیم. فقط بهتر است پیازچه دانش شده را موقع سرو غذا مخلوط کنید. 

► مرحله دوم
مخلوط آب دوغ خیار را به مدت یک ساعت در بیرون یخچال نگه می داریم تا ترش خیس و مکان محذوف پر حرارت شود. چنانچه هنگام نوشیدن خودی داشتید خنک تر باشد می توانید بوسیله مدت نیم ساعت در داخل یخچال نگه دارید. بهتر است بخاطر خنکی اش قالب خنک تکثیر نکنید چون چنانچه بیش بریزید ممکن است مزه آب پیدا درنگ.

► مرحله ثالث
حتما هم برای خوردن آب دوغ خیار از نان خشک کاربرد کنید چون نان بدیع تو مواد خمیر می شود و مزه آن را خوشمزه نمی کند.

► کود چهارم
هنگام اضافه کردن نان خشک می توانید جعفری های دانش شده را هم اضافه کنید و رخصت دهید ۱۰ دقیقه نان خشک و پیاز چه داخل مواد بماند و بعد میل کنید.

منابع: کتاب کاله - ایرنا
  • ۹۹/۰۳/۱۸

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی